Büyük Kazanlı İlkokulu
BÜYÜKKAZANLI MAH. BÜYÜKKAZANLI KÜME EVLERİ NO: 88 SİVEREK / ŞANLIURFA

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Milli ve manevi değerlere sahip, çağdaş dünyaya uyum sağlayabilen, kendi kişisel özelliklerinin farkında olan kendini gerçekleştirecek yüksek akademik standartlardaki ortaöğretim kurumlarına devam edebilecek başarıyı gösteren donanımı almış dürüst, hoşgörülü, lider bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

08.00 Ders Başlama 13.30 Ders Bitiş

Şanlıurfa´ya 94 km , Siverek ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şanlıurfa´nın Siverek ilçesine bağlı Büyük Kazanlı köyünde bulunmaktadır. Viranşehir yolu üzerindedir.